Familie Weijers uit Wanssum Super-VIP bij luchtmachtconcert

Familie Weijers uit Wanssum Super-VIP bij luchtmachtconcert

Mark Weijers uit Wanssum is met zijn gezin zaterdag eregast bij het gratis concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Burgemeester Hans Gilissen en kolonel Peter Gielen van het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando in Vredepeel bezorgden maandag de VIP-cheque in Wanssum.

Mark Weijers, z’n partner en de kinderen reageerden blij verrast en enthousiast op hun uitverkiezing. “Heel leuk, we hebben er veel zin in”, aldus Mark. Het gezin wordt zaterdag in stijl thuis opgehaald voor een drankje in de schouwburg met de andere VIP’s en genodigden. Tijdens het concert zitten ze op de beste plekken om te genieten van de première van het nieuwe programma van het befaamde orkest. Na afloop worden Mark Weijers en z’n gezin weer netjes thuisgebracht.

Het concert is het slotakkoord van een serie activiteiten rondom het eeuwfeest van de Grondgebonden Luchtverdediging in ons land. De krijgsmacht biedt het concert aan de Venrayse gemeenschap aan. Samen met de gemeente Venray en Venrayse (horeca)ondernemers is het programma uitgebreid met een Pleinfestijn op vrijdag en de VIP-actie. Iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is vrijdag en zaterdag van harte welkom. Ook was woensdagmiddag een show van militaire voertuigen te zien op het Schouwburgplein.

Foto: 
Burgemeester Hans Gilissen, het gezin Weijers en kolonel Peter Gielen na de overhandiging van de VIP-cheque.