Frans van de Pas en Henk Deters brengen Het geheim van de Willibrordusput

Frans van de Pas en Henk Deters brengen Het geheim van de Willibrordusput

Op zondag 21 mei speelt het Muzikaal Verteltheater Frans en Henk de voorstelling: 'Het geheim van de Willibrordusput'. Na een aantal succesvolle uitvoeringen in de afgelopen jaren, zal deze openluchtvoorstelling nog twee keer gespeeld worden. En wel om 11:00 uur en om 14:00 uur.

De meer dan 400 jaar oude Willibrorduskapel in Geijsteren en zijn omgeving vormen wederom het decor voor deze muzikale voorstelling, geheel geschreven en gespeeld door Frans van de Pas en Henk Deters uit Ysselsteyn. Behalve het spannende verhaal bevat deze voorstelling ook allerlei informatieve wetenswaardigheden over een stukje cultureel erfgoed uit de regio.

Wat te denken van begrippen als de paardenhemel, de Willibrordusput en de eeuwenoude grenspaal. Al bij het begin nemen Frans en Henk het publiek meteen mee in het verhaal en al gauw waant eenieder zich honderden jaren terug in de tijd.

Het spannende verhaal bereikt na ongeveer een uur zijn verrassende ontknoping. Bent u nieuwgierig wat toch dat geheim is van die Willibrordusput, ga dan voor naar www.henkamuseert.nl. Hier vindt u tevens verdere informatie over de voorstelling.