Verkeersaanpassingen op Koningsdag

Verkeersaanpassingen op Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, zijn er enkele verkeersaanpassingen in het centrum van Venray.

Het Henseniusplein en het Schouwburgplein zijn afgesloten voor alle verkeer, inclusief de toegang via de Merseloseweg. In verband met de kindermarkt kunt u op Koningsdag tussen 01.00 uur en 14.00 uur niet parkeren aan de Merseloseweg tussen de Deken Thielenstraat en de Schouwburg Venray.

Parkeren om spullen voor de kindermarkt te laden en te lossen is alleen toegestaan op de parkeerplaatsen. Vermijd overlast voor omwonenden en andere bezoekers en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Op Koningsdag kunt u gratis parkeren in de gemeente Venray. Ook in parkeergarage Gouden Leeuw.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)