Eurowings vliegt vanaf 14 juni voor het eerst van en naar Weeze

in
Eurowings vliegt vanaf 14 juni voor het eerst van en naar Weeze

Eurowings breidt vanaf woensdag 14 juni haar aanbod in Noordrijn-Westfalen verder uit en gaat regelmatig vliegen op luchthaven Weeze, net over de grens met Venray. De luchtvaartmaatschappij gaat zes keer per week een nieuwe Duitse binnenlandse verbinding van Weeze naar München verzorgen.

Vanaf 19 juni wordt op de route zelfs tweemaal dagelijks gevlogen van maandag tot en met vrijdag. Daarmee wordt aan het aantrekkelijke routeportfolio van de luchtvaartmaatschappij een nieuwe Duitse binnenlandse verbinding toegevoegd.

De heenvlucht naar Weeze vindt plaats van maandag tot en met vrijdag om 20.20 uur vanuit München. De aankomst aan de Niederrhein is steeds om 21.30 uur. Vanaf 19 juni komt er een verbinding bij in de vroege ochtend. De heenvlucht naar Weeze vertrekt dan op maandag om 6.25 uur en dinsdag tot en met vrijdag om 6.35 uur. De aankomst in Weeze is dan om 7.35 uur of 7.45 uur. De terugvlucht vindt door de week plaats om 22.00 uur vanaf Weeze met aankomst in München om 23.15 uur.

De extra terugvlucht vanaf Weeze in de vroege ochtenduren zal vanaf 19 juni op maandag om 8.15 uur en op dinsdag tot en met vrijdag om 8.25 uur plaatsvinden met aankomst in München om 9.25 uur of 9.35 uur. Op zondag start de vlucht in München om 19.05 uur en landt om 20.15 uur in Weeze. De terugvlucht vanaf Weeze is om 21.00 uur met landing in München om 22.10 uur.

Foto: 
Airport Weeze