Veulenaar Stef Classens en band presenteren cd in poptempel Paradiso

Veulenaar Stef Classens en band presenteren cd in poptempel Paradiso

Veulenaar Stef Classens presenteert met zijn nieuwe band HANDED op 26 maart hun cd in poptempel Paradiso in Amsterdam. In 2014 werd Stef Classens landelijk bekend door het televisieprogramma “De Beste Singer Songwriter van Nederland” te winnen. Ondanks dat hij vele optredens in het hele land mocht verzorgen werd het een beetje stil rond de Veulenaar. Voor hem zelf ook wat frustrerend. Maar Classens heeft heel bewust tijd genomen.

Na het winnen van de titel heeft hij een aantal shows mét band gedaan. Dat beviel beide partijen zo goed dat een andere koers ingezet werd. Classens ging met bandleden Bram Doreleijers en Ferry Lagendijk de studio in. Onder leiding van de bekende producer Wouter Budé kregen de door Stef Classens geschreven nummers een soort van “donkerder randje”.

“Het is alleen nu met een band in een andere uitvoering. Als je fan was van Stef Classens kun je dat ook van “HANDED” zijn. Alle nummers op het album gaan over relaties tussen jongens en meisjes, vaders en zoons, vrienden, familie of omgeving. Over samen leven en de gevoelens die daarbij horen. Persoonlijk, maar je kunt iemand pas echt bereiken als je eerlijk bent. Soms is dat erg confronterend maar wordt het uiteindelijk ervaren als steun in moeilijke tijden. Een kleurplaat die je zelf in mag of moet kleuren”.

Donderdag 23 maart treedt HANDED akoestisch op bij Sounds in Venlo. Hoewel de cd van HANDED pas op 24 maart uitkomt is de plaat daar als primeur te koop. Het optreden in Venlo begint om 19:00 uur. (zie ook: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/03/01/handed-band-rondom-stef-cl...)

Veulen is een kleine maar hechte gemeenschap. Het dorp wil zich laten “zien en horen” in onze hoofdstad, HANDED (en Stef) op de kaart zetten! Om 16.00 uur vertrekt een – inmiddels volle bus – vanuit Veulen naar Paradiso, Amsterdam om de Album Release Show van HANDED bij te wonen. Of moet er net als enkele jaren geleden in Eindhoven een tweede bus ingezet worden? Info en / of aanmelden over vervoer kan via Evi Timmermans 06 – 11 50 02 20.

HANDED gaat samen met de Belgische band Amongster op tour door Nederland. Op 26 maart in Paradiso, Amsterdam, op 29 maart in Rotown in Rotterdam, op 7 april in de Nieuwe Nor in Heerlen, op 9 April in Hedon in Zwolle en teslotte op 20 april in het Paard Van Troje in Den Haag.