Cultura Venray organiseert Cultuurcafé Venray Divers

Cultura Venray organiseert Cultuurcafé Venray Divers

Een avond die bol staat van muziek, cultuur en vermaak. Zo kan het Cultuurcafé Venray Divers het best worden omschreven. Op maandagavond 27 maart is het zover.

Tijdens dit derde cultuurcafé maken bezoekers kennis met elkaars kunst en cultuur. De avond biedt een gevarieerd programma met twee interessante en korte presentaties, muzikale intermezzo’s uit verschillende culturen waaronder Turkije en Syrië, en als 'finishing touch' heerlijke hapjes van een voormalig topkok uit Damascus. Het cultuurcafé sluit af met een netwerkborrel. ,,Doe ideeën op, wissel gegevens uit en ga geïnspireerd naar huis'', vertelt Cultura-medewerker Marloes Kempkens enthousiast.

De avond vindt plaats in ’t Oud Postkantoor aan de Patersstraat 1-3 in Venray en is gratis toegankelijk. Vanaf 19.00 uur is eenieder van harte welkom voor een kopje koffie of thee, waarna het programma om 19.30 uur begint.