Nieuw evenement; Baas van Venray

Nieuw evenement; Baas van Venray

Er word een nieuw evenement georganiseerd. Dit zal plaats vinden op zaterdag 16 september 2017, op het schouwburgplein van Venray. De naam van het evenement is: Baas van Venray.

Baas van Venray heeft dezelfde formule als het welbekende Spel zonder grenzen. Een nieuw, uniek sport en spel evenement georganiseerd voor en door inwoners van de gemeente Venray. Wie zal de eerste Baas van Venray worden?

Baas van Venray is een evenement waarin 13 gemeentedorpen en meerdere wijken van Venray de strijd met elkaar aan gaan door middel van diverse sportieve spellen. De winnaar mag zichzelf een jaar lang “Baas van Venray” noemen. Na de competitie in de ochtend en middag wordt het evenement afgesloten met het laatste spel in de avond en zal daarna het feest los barsten.

Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van 'Baas van Venray'. Binnenkort gaat ook de website in de lucht.