Aangepaste dienstregeling Arriva tijdens de carnavalsweek

Aangepaste dienstregeling Arriva tijdens de carnavalsweek

Carnaval vieren in Limburg? De bussen en treinen van Arriva staan klaar voor alle feestvierders. Tijdens de carnavalsvakantie geldt een aangepaste dienstregeling.

Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart rijden de bussen in Limburg volgens de vakantiedienstregeling. Op maandag 27 februari rijden de bussen volgens de zondagdienstregeling en op dinsdag 28 maart volgens een zaterdagdienstregeling. De lijnen 83 Nijmegen - Venlo, 84 Gennep – Venray en 85 Siebengewald – Boxmeer rijden de gehele carnavalsvakantie volgens de
vakantiedienstregeling. De spitstreinen op de Maaslijn tussen Venray – Nijmegen vervallen tijdens de carnavalsvakantie.

In verband met carnavalsevenementen en optochten vervallen er haltes en rijden de bussen aangepaste routes. Reizigers moeten dus rekening houden met langere
reistijden.Tijdens evenementen met grote drukte voert Arriva ingangscontroles uit. Arriva adviseert reizigers een geldig vervoerbewijs bij de hand te hebben voor een goede doorstroming. Een compleet overzicht van aangepaste routes en omleidingen staat op arriva.nl/carnaval. Arriva adviseert reizigers voor vertrek hun reis te plannen via de reisplanner op arriva.nl.

Tijdens de Boètegewoëne Boètezitting in Venlo op zaterdag 25 februari rijdt lijn 88 Venlo - Venray vanaf 19.45 uur met een reguliere lijnbus. Het Brand Beer Venlo Express NS E-ticket van NS is niet geldig in de treinen van Arriva.

Tijdens de Kuukse Elfkroegetocht op dinsdag 28 februari zet Arriva extra treinen in tussen Nijmegen en Cuijk. Tussen Boxmeer en Cuijk is de reguliere dienstregeling van toepassing.

In verband met de drukte en om zorg te dragen voor een goede doorstroming, zijn op die dag op station Cuijk de kaartautomaten en OV-chipkaart oplaadpaal niet in gebruik. Arriva adviseert reizigers om vooraf zorg te dragen voor een geldig vervoerbewijs of voor voldoende saldo op de OV-chipkaart.

Foto: 
Jan Albers (Omroep Venray)

Reacties

Op de site staan alleen maar vervallen haltes in midden -en zuid limburg.
Niets over noord-limburg...dus moet je zelf maar uitzoeken welke haltes vervallen ivm de optocht...