Gewapende overval op vakantiepark in Overloon in Bureau Brabant

Gewapende overval op vakantiepark in Overloon in Bureau Brabant

Bureau Brabant besteedt op maandag 20 februari aandacht aan de overval op het vakantiepark in Overloon. Ook de overval op het Somerse filiaal van het Kruidvat komt aan bod tijdens deze uitzending.

Op zaterdag 14 januari 2017 wordt een filiaal van het Kruidvat in Someren overvallen. Nog geen week later, op vrijdag 20 januari 2017, wordt er een overval gepleegd op een vakantiepark in Overloon. Een van de twee daders van deze overvallen zit al vast. De politie is nog steeds op zoek naar de andere dader. Ze sluit niet uit dat er bij beide overvallen sprake is van een verschillende samenstelling van daders. In deze uitzending bewakingsbeelden van beide overvallen.

Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Deze productie is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media. Iedere maandagavond wordt het programma uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.15 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Heeft u informatie over een zaak en wilt u deze delen? Bel dan met de Opsporingstiplijn 0800-6070. Of liever uw naam niet noemen? Tip dan anoniem via 0800-7000.

Omroep Brabant zit in het digitale pakket van onder meer Ziggo.

Zie: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/01/20/gewapende-overval-op-recre...

Zie: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/02/08/wapens-en-munitie-gevonden...

Foto: 
Albert Hendriks