PvdA organiseert openbare informatieavond 'Tiny House'

PvdA organiseert openbare informatieavond 'Tiny House'

Donderdag zal in de raadszaal in het gemeentehuis van Venray de openbare 'Tiny House' informatieavond plaatsvinden. In Venray is de komende jaren nog steeds een tekort aan betaalbare huurwoningen, starterswoningen, woningen voor jongeren en seniorenwoningen, met name voor kleine huishoudens van 1 of 2 personen.

De Partij van de Arbeid Venray (PvdA) organiseert een positieve en inspirerende informatieavond over het fenomeen 'Tiny Houses'. Diverse voorbeelden en mogelijkheden zullen gepresenteerd worden en er zal voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Op deze manier hoopt de PvdA in Venray eraan bij te dragen dat er op korte termijn betaalbare en duurzame woningen gerealiseerd kunnen worden.

De avond begint morgen om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Foto: 
Marion Minten (Omroep Venray)