Beroepenavonden in VieCuri succesvol verlopen

Beroepenavonden in VieCuri succesvol verlopen

Afgelopen week hield VieCuri twee succesvolle Beroepenavonden. Tijdens deze avonden hebben ruim 450 scholieren en ouders een ‘kijkje in de keuken’ gekregen van het beroep van hun keuze. Ze werden enthousiast voorgelicht over de verschillende beroepen die er in een ziekenhuis zijn.

Als een van de grotere werkgevers in de regio heeft VieCuri op deze manier een bijdrage willen leveren aan de zoektocht van jongeren naar hun plek op de arbeidsmarkt door hen een concrete beroepservaring aan te bieden binnen VieCuri. Daarnaast hebben ook de ouders nader kennis kunnen maken met VieCuri, een van de grotere werkgevers in de regio met hoogwaardige werkgelegenheid.

VieCuri kijkt voldaan terug op een bijzonder geslaagde tweede editie. Gezien de vele enthousiaste reacties van de jongeren, ouders en scholen wordt er ook volgend jaar weer een Beroepenavond georganiseerd in VieCuri.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)