BurgerTop Venray: nu doorpakken

in
BurgerTop Venray: nu doorpakken

Bijna drie weken geleden op 28 januari vond de eerste editie van BurgerTop Venray plaats. Een dag waar 140 inwoners uit Venray aan de slag gingen met wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Venray. Door alle energie die iedereen meebracht, werd het een zeer inspirerende dag.

De organisatie is tevreden over de output en kijkt er naar uit om nu met de ideeën aan de slag te gaan. Zaterdag 18 februari gaan de eerste stappen gezet worden en wordt het daar opgepakt waar het op 28 januari eindigde. Het realiseren van de TOP 7 van de ideeën, dat is waar het nu om gaat.

De TOP 7 van de deelnemers aan de eerste editie van de BurgerTop Venray bestaat uit:
1.    De Bijeenkorf
2.    Geluks-Kaffee(st)
3.    Buurtcommunicatie
4.    Pitch Venray – Uw Moment
5.    Veiligheid begint bij jezelf!
6.    Pop-up Buurtcafé
7.    De Sociale Makelaar(s)

Maar liefst 47 mensen hebben aangegeven deel te willen nemen aan het vervolg. Dat alleen al is mooi om te zien. Voor alle 7 ideeën zijn er deelnemers die zich hebben aangemeld om mee te gaan werken aan het realiseren hiervan. Ook voor nieuwe deelnemers uit de gemeente Venray is er plek! Iedereen is welkom!

Graag even aanmelden via www.burgertopvenray.nl. Op de site staan ook de voorstellen van de TOP 7.

De bijeenkomst op zaterdag 18 februari vindt plaats in de Petrus Bandenschool in Venray van 13.30 tot 17.00 uur.