Oud papier in Castenray voortaan huis-aan-huis opgehaald

Oud papier in Castenray voortaan huis-aan-huis opgehaald

Met ingang van maart wordt het oud papier in Castenray voortaan huis-aan-huis opgehaald.

Hoewel oud papier voorheen nog moest worden gebracht naar een container aan de Tunnelweg 3 in Castenray, is dat niet langer nodig. De inzamelende vereniging Fanfare Dorpsklank Castenray heeft per heden een kraakwagen tot haar beschikking, waardoor het mogelijk wordt om oud papier huis-aan-huis op te halen.

In de maand februari wordt geen oud papier ingezameld. Het is de bedoeling dat inwoners hun papierresten op iedere tweede zaterdag van de maand aan de straat zetten. Dit betekent dat op zaterdag 11 maart voor het eerst papier op de nieuwe manier wordt opgehaald.

Foto: 
Bas Dammers (Omroep Venray)