Vooralsnog geen verkoop woning Wanssum

Vooralsnog geen verkoop woning Wanssum

De gemeente Venray heeft besloten de woning aan de St. Leonardsweg 14 in Wanssum voorlopig niet te verkopen. Tijdens een openbare verkoop kwam slechts één bod binnen welke door het college te laag wordt geacht.

Het verouderde pand is een erfenis van de reeds opgeheven gemeente Meerlo-Wanssum. Hoewel vooraf leek dat het woonhuis moest wijken voor de grootschalige gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum, bleek dit achteraf niet nodig. Omdat de gemeente de gedateerde woning uit 1915 niet langer nodig heeft, is deze in de verkoop gezet.

Op 3 november jongstleden bleek dat er slechts één geïnteresseerde een bod had uitgebracht. Deze inschrijver had 25.001 euro over voor het 965m2 grote perceel met woning en inpandige schuur. Het gemeentebestuur kwalificeert dit bod als ‘geen redelijke bieding’ en heeft daarom besloten het huis vooralsnog niet van de hand te doen.

Het woonhuis, dat zich bevindt in het buitengebied van Wanssum, wordt op dit moment antikraak bewoond.

Foto: 
Gemeente Venray