Uit onderzoek van de politie blijkt dat het 17-jarig meisje die woensdagochtend vermoedelijk werd aangereden op de Oostsingel-Noordsingel het verhaal uit haar duim heeft gezogen. De Venrayse tiener is vermoedelijk eerder die nacht al gewond geraakt.

De politie kreeg een melding dat een 17-jarig meisje naar het ziekenhuis werd gebracht met ernstige verwondingen, nadat ze waarschijnlijk tussen 06.15 en 06.30 uur tijdens het hardlopen is aangereden. Nu blijkt dat het meisje waarschijnlijk in de nacht van dinsdag op woensdag op een scooter heeft gereden als bestuurder of bijrijder, en door een val gewond is geraakt.

De politie is nog doende met het onderzoek en vraagt zich af wat er die nacht exact is gebeurd en of daar andere personen bij betrokken zijn geweest. Afhankelijk daarvan zal er mogelijk in overleg met het Openbaar Ministerie strafrechtelijke vervolging plaatsvinden.

Foto
Mathieu Custers (Omroep Venray)