Projectbureau Ooijen-Wanssum zoekt fotografen

Projectbureau Ooijen-Wanssum zoekt fotografen

De komende jaren zal het gebied tussen Broekhuizen en Geijsteren flink van gedaante veranderen. Vanwege de reactivering van de Oude Maasarm en de aanleg van hoogwatergeulen, dijken en de rondweg van Wanssum ontstaat een heel nieuwe inrichting en beleving van het gebied.

Projectbureau Ooijen-Wanssum roept fotografen op om het gebied zoals het nu is in beeld vast te leggen. De mooiste foto’s komen als het project is afgerond in een fotoboek van de gebiedsontwikkeling waarin zowel de huidige situatie, als de uitvoeringswerkzaamheden en de nieuwe situatie een plek krijgen.

Omdat de aannemer medio 2017 met zijn werkzaamheden gaat beginnen is er nog ongeveer een jaar de tijd om in alle jaargetijden foto’s te maken. Het projectbureau selecteert tot de start van de werkzaamheden iedere maand een foto die zal worden opgenomen in het fotoboek.

Alle winnende fotografen dingen bovendien mee naar een workshop van een professionele landschapsfotograaf.

Foto: 
Archief Omroep Venray