Op woensdagmiddag 19 juni organiseert Brukske mooi anders! de wedstrijd SWIB (schoon wonen in Brukske) voor alle kinderen uit groep 6/7/8 van de school Estafette.

Tijdens deze middag trekken de kinderen de wijk in om ‘gouden’ blikjes te zoeken en tegelijkertijd zoveel mogelijk afval te verzamelen. Er zijn hoofdprijzen voor de kinderen die het meeste afval verzamelen zoals kaartjes voor bioscoop, zwemkaartjes of een lekkere ijsbon.
Ook zijn er kleine prijzen voor de kinderen die een gouden blikje vinden!

De wedstrijd, die plaatsvindt in het Brukske, start om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur in het wijkcentrum waar het wijkplatform Brukske de kinderen van een glaasje drinken en iets lekkers zal voorzien. De verzamelplaats is het wijkcentrum de Kiosk (via de zij-ingang).

De deelname is gratis.

Kinderen of ouders die geïnteresseerd zijn om mee te doen of meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Hakan Ortak, jongerenwerker.

E-mail naar: h.ortak@synthese.nl of bel 06- 26 75 89 75.