Op zaterdag 1 juni 2013 doet Bouwmij Janssen uit Venray mee aan de landelijke Dag van de Bouw. De Dag van de Bouw staat open voor iedereen die een kijkje wil nemen achter de hekken van een bouwlocatie. Bouwmij Janssen zal op die dag trots laten zien welke processen en techniek er schuil gaan achter het mooie gebouw dat Venray rijk zal worden.

Op de locatie Raadhuisstraat te Venray waar voorheen Autobedrijf Van Haren was gevestigd bouwt Bouwmij Janssen in opdracht van Van Haren Beheer Venray B.V. 42 appartementen en een supermarkt.

In de ruimte op de begane grond krijgt Jan Linders haar nieuwe winkel die volgens de laatste inzichten van Jan Linders zal worden ingericht. Verder zijn op de begane grond de entrees van de appartementen, overdekte parkeerplaatsen voor enkele bewoners en de bergingen van de appartementen gesitueerd. Op de verdiepingsvloer worden drie woontorens met in totaal 42 appartementen gerealiseerd.

Deze appartementen worden door Wonen Limburg verhuurd.
Dit project heeft een prachtig ontwerp waarbij afwisselend gestucte gevels, gevelbetimmeringen en steenkorven als gevelafwerkingen het nieuwe Venrayse straatbeeld zullen gaan bepalen. Bouwmij Janssen voert dit werk uit, mede op verzoek van de opdrachtgever, met zo veel mogelijk Venrayse en/of regionale partners.

Na de bouwvakantie zal ook de infra rondom het nieuwe complex worden aangelegd waardoor er een nieuwe parkeerplaats zal komen. Bouwmij Janssen denkt dat het winkelend publiek en de bewoners einde 2013 in het nieuwe complex zullen komen. De toegang op deze dag van een deel van de bouwplaats is vanuit het parkeerterrein van Jan Linders. Raadhuisstraat te Venray. De bouwplaats is tussen 10.00 - 16.00 uur opengesteld voor geïnteresseerden. Aanmelden voor deze dag is niet nodig.

De Dag van de Bouw is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Op deze dag stellen een aantal leden van Bouwend Nederland waaronder Bouwmij Janssen uit Venray bouwprojecten open voor het publiek.