3voor12 Limburg van de VPRO was zaterdag aanwezig bij de tweede editie van “An evening with HKConcerten georganiseerd door Marc Gommans uit Venray.

Dat het concept huiskamerconcerten aanslaat blijkt wel in de helemaal gevulde “huiskamer” in de sfeervolle Rooijerie in Venray. Het begrip “huiskamer” is hier wel wat ruim uitgelegd want er zijn ruim 120 personen aanwezig in deze voormalige raadszaal. Toch is ook een grote ruimte geschikt om muisstil te genieten van een avond met fijne muziek. 3voor12 limburg luisterde aandachtig en genoot met volle teugen.

Nadat organisator Marc Gommans de eerste artiest, A Balladeer (Marinus de Goederen), heeft aangekondigd vraagt hij om stilte. Dit blijkt overbodig want iedereen hangt de hele avond aan de lippen van de artiesten. Muisstil met af en toe een lach en slechts onderbroken door een daverend applaus. Een sfeervolle avond.

Naast A Balladeer traden ook Inlakech, Case Mayfield en Mister And Mississippi op.

3voor12 Limburg schreef een mooie recensie op hun website.

Foto: Marc Gommans

Bron
3voor12 Limburg