Na meer dan 10 jaar mede bepalend te zijn geweest voor het succes van Luna, heeft Roy Bistervelts besloten te stoppen als zanger/gitarist in de Venrayse band. Hoewel de andere bandleden dit zeer betreuren staan ze uiteraard achter het besluit van Bistervelts (eerste van rechts op de foto) meldt de groep op hun Facebookpagina.

Zijn ambities zijn daarmee echter niet van de baan: Roy blijft muzikant in hart en nieren, en zoekt andere wegen om met muziek bezig te zijn.Of het nu een scheurende rocksolo moest zijn of een gevoelig getokkelde snaar in combinatie met zijn rauwe stem. Roy wist steeds de symbiose op te zoeken in de band die nodig was om een uniek geluid tot zijn recht te laten komen.Een tijdperk loopt dan ook ten einde.

Een periode van een eigen geluid, doordachte arrangementen, een afwisselende stijl van nummers, waarbij de leden van Luna het gemiddelde competentieniveau wisten te overstijgen. Uiteraard wil Luna u daar nog een laatste keer van laten genieten.

Op 2 juni speelt Roy zijn laatste concert in Cambrinus in Horst.Tijdens het 20-jarige bestaan van dit muziekcafé laten ze het geluid zoals het was nog een keer horen voordat Luna een andere weg in slaat zonder Roy.

Luna trad ook meermaals op in programma's bij Omroep Venray.