Omroep Venray maakt een snelle ontwikkeling door. Op 26 januari werd gestart met de eerste televisie uitzendingen. Tekst-TV gaf de omroep de mogelijkheid om via de televisie de inwoners van Venray te informeren over actuele zaken die in de gemeente speelden.

Nu kondigt zich de volgende ontwikkeling al weer aan: bewegende beelden. Op dinsdag 7 mei is het zover dat Omroep Venray om 18.00 uur een maandelijks terugkerend magazine gaat verzorgen onder de titel: Dwars door Venray.

In de eerste uitzending van Dwars door Venray worden de kijkers onder andere meegenomen naar het Raaylandcollege voor het Venrays Dictee en naar Natuurbegraafplaats Weverslo. Verder wordt de Politie gevolgd bij een actie in Landweert. Dwars door Venray wordt deze keer muzikaal afgesloten met Puur Puree.

De uitzending zal dinsdag vanaf 18.00 uur op ieder heel uur worden herhaald tot middernacht. Verder is de uitzending nog op zaterdag en zondag in dezelfde week te zien.

Omroep Venray Televisie is digitaal te ontvangen via Ziggo kanaal 45 en analoog kanaal 22+