De buurtwinkel van Wonen Limburg in Venray is verhuisd van de Plataanstraat naar het Gouden Leeuwplein. Alle huurders, belanghebbenden en alle andere geïnteresseerden waren van harte welkom om de nieuwe sfeer van Wonen Limburg te komen proeven.

De hele dag door liepen bezoekers in en uit om een kijkje te komen nemen. Iedereen kon aanschuiven en dat leverde leuke en goede gesprekken op aan de keukentafel in de sfeervol, huislijk ingerichte nieuwe locatie van de buurtwinkel.

De buurtwinkels en het hoofdkantoor van Wonen Limburg verhuizen. Vanaf 2012 is een aantal diensten centraal georganiseerd in het hoofdkantoor in Roermond. Hierdoor zijn kleinere, meer flexibele locaties nodig in de werkgebieden van Wonen Limburg. Dichtbij de huurders en gemakkelijk te bereiken.

'Welkom thuis' is de benaming van het nieuwe thuisvestingsconcept van Wonen Limburg. De nieuwe buurtwinkels zien er niet uit als traditionele kantoren. Een balie komt u hier niet meer tegen; wel een uitnodigende ontvangsttafel en open leefkeuken.

Deze manier van kantoorinrichting is ook in de nieuwe buurtwinkel Venray toegepast. Een huiselijke omgeving waar de bezoekers van Wonen Limburg zich meteen thuis voelen.