Zaterdag 4 mei zal muziekvereniging M.M.S.K. St. Petrus’ Banden voor de vierde keer een geheel eigen theatershow ten tonele brengen in de schouwburg van Venray. In de bevrijdingsshow Venray Viert Vrijheid neemt het orkest, onder leiding van dirigent Joop Derks, u mee op een muzikale reis die begint in de roerige jaren ’40 van de vorige eeuw.
Deze theatershow wordt georganiseerd in het licht van 4 en 5 mei, jaarlijks de data waarop wij onze gevallen landgenoten herdenken en aandacht besteden aan de vrijheid waarin wij sinds de Tweede Wereldoorlog mogen leven. De voorstelling zal dan ook in het teken staan van oorlog, vrede en bovenal vrijheid.

Kaarten kosten 16 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij leden van M.M.S.K. en via de Venrayse schouwburg. Vanwege de Dodenherdenking zal de voorstelling beginnen om 20:30 uur.