Vandaag heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de directie van de Rooyse Wissel en de verhuurder van het pand aan de Stationsweg. Tot nu toe heeft er een aantal oriënterende gesprekken plaatsgevonden over het eventueel huisvesten van patiënten van de Rooyse Wissel in het pand aan de Stationsweg. Dit heeft de afdeling communicatie van de tbs-kliniek Rooyse Wissel uit Oostrum vanavond aan Omroep Venray laten weten.

Er waren nog geen contracten getekend of afspraken gemaakt. Vandaag is besloten die oriënterende gesprekken stop te zetten. In gezamenlijk overleg is besloten geen patiënten van de Rooyse Wissel in het pand te plaatsen.

Gezien de aard van dit besluit, wordt geen informatiebijeenkomst voor buurtbewoners georganiseerd. Wel informeert De Rooyse Wissel de buurtbewoners via diverse media. Ook de regioraad wordt morgen geïnformeerd.

Foto: Jos Euwes