Delen op social media kanalen

Wout Poels heeft zijn contract bij Bahrain Victorious met één jaar verlengd. Anderhalve week geleden kwam de ploeg zelf nog met een bericht naar buiten dat het afscheid zou nemen van onder anderen Poels. Bronnen rond de wielerploeg hebben inmiddels bevestigd dat beide partijen er alsnog zijn uitgekomen.

Na vijf jaar Vacansoleil, een jaar Omega Pharma–Quick-Step en vijf jaar Team Sky gaat Poels in 2022 zijn derde jaar met Bahrain Vicotorious in.

Dit jaar was de Blitterswijcker een van de opmerkelijke renners van zijn succesvolle ploeg in de Tour de France waar hij tot en met de laatste bergrit met Tadej Pogacar om de bergtrui streed. Uiteindelijk moest Poels pas op de slotcol naar Luz-Ardiden zijn hoofd buigen voor de tweevoudig Tourwinnaar, meldt de fanclub van de renner.

Foto
Archief Omroep Venray