Delen op social media kanalen

Interim-bondscoach van de handbaldames Monique Tijsterman heeft Harma van Kreij uit Geijsteren opgenomen in de definitieve selectie voor de kwalificatie voor het EK-handbal. 

In het kwalificatietraject voor het EK 2022 neemt het team het op tegen Belarus en Griekenland. Tijsterman heeft 22 speelsters opgenomen in de definitieve selectie. In de interlandweek wordt de wedstrijdselectie teruggebracht naar 16 speelsters.

Op woensdag 6 oktober staat de thuiswedstrijd tegen Belarus op het programma. Om 18:00 uur klinkt het beginsignaal in het Topsportcentrum Almere. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14 en Select. Op zondag 10 oktober spelen de Oranjedames om 16:00 uur uit tegen Griekenland. 

De TeamNL Handbaldames zijn bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2022 in Slovenië, Noord-Macedonië en Montenegro ingedeeld in een poule met Duitsland, Belarus en Griekenland. Tegen iedere tegenstander wordt een keer uit en een keer thuis gespeeld. De twee beste landen in de poule plaatsen zich voor het eindtoernooi, waar in totaal zestien landen aan deelnemen. Het EK vindt plaats van 4 november t/m 20 november 2022. De speelsteden zijn Celje, Podgorica, Skopje en Ljubljana.

Harma van Kreij komt momenteel uit bij het Sloveense RK Krim Mercator.

 

Foto
RK Krim Mercator.