Delen op social media kanalen

Stijn van Gassel heeft bij de directie van Helmond Sport aangegeven dat hij na dit seizoen Helmond Sport gaat verlaten om een volgende stap in zijn carrière te kunnen maken. Helmond Sport heeft meerdere malen geprobeerd om de Ysselsteyner langer aan de club te binden, maar tot spijt van de club zullen de wegen met hun huidige doelman na dit seizoen scheiden.

De nu 24-jarige doelman begon met voetballen in zijn geboortedorp bij SV Ysselsteyn, om vervolgens via SV Venray in de jeugdopleiding van VVV/Helmond Sport terecht te komen. Op 22 april 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Oss, als invaller voor Wouter van der Steen. Vanaf het begin van het seizoen 2017-2018 is hij de vaste man onder de lat, sindsdien miste hij maar één wedstrijd.

In zijn zes seizoenen in de selectie keepte hij in totaal 141 competitiewedstrijden. Helmond Sport staat momenteel veertiende in de Keuken Kampioen Divisie (eerste divisie). 

Op de foto: Stijn van Gassel in 2017 te gast in de studio van Omroep Venray.