Delen op social media kanalen

De beoogde hervatting van de amateurcompetities lijkt steeds verder weg meldt VoetbalRotterdam op haar site. Minister-president Mark Rutte heeft al laten vallen dat de huidige lockdown mogelijk wordt verlengd.

Voor de amateurcompetities, die de KNVB aanvankelijk op 16 en 17 januari wilde herstarten, lijkt wederom uitstel te komen. Waar 16 en 17 januari al onhaalbaar bleek, lijkt nu ook een start in februari of begin maart in het gedrang te komen.

De KNVB heeft naast het ongeldig verklaring van de competities nog twee opties. Het uitspelen van de eerste seizoenshelft (9-11 speelronden) of het spelen van een nieuwe competitie waarbij poules van 7 of 8 worden gevormd (14 speelronden). Beide opties zouden bij een start half maart gespeeld kunnen worden inclusief een nacompetitie. Start de competitie pas begin april dan lijkt het uitspelen van de competitie inclusief nacompetitie de enige optie.

De KNVB heeft eerder al aangekondigd na de persconferentie van minister-president Rutte op 12 januari met meer informatie te komen.

Foto
archief omroep venray