Delen op social media kanalen

SV Leunen heeft in Jeroen Denissen, een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het eerste elftal. Hij zal met ingang van seizoen 2021-2022 de opvolger van Freek Thoone zijn. Thoone vertrekt aan het einde van dit seizoen naar Melderslo.

Denissen is momenteel nog werkzaam bij SVOC'01.

"We halen een ervaren, enthousiaste en fanatieke trainer binnen die ook aandacht zal hebben voor het 2e elftal en de jeugd heeft", aldus SV Leunen op haar website.

Leunen is voor Denissen geen onbekend terrein want hij er heeft vanaf de C-jeugd (huidige JO15) tot zijn 20ste bij gevoetbald. En daarnaast is hij 5 jaar actief geweest als jeugdtrainer waarvan hij van seizoen 1999 t/m 2001 de A1 onder zijn hoede had. 

Links op de foto bestuurslid Michel Baltissen van SV Leunen. Rechts Jeroen Denissen.

Foto
SV Leunen