Delen op social media kanalen

Oirlonaar Jeroen Houwen heeft zijn contract bij Vitesse met twee jaar verlengd. De doelman komt sinds 2012 uit voor de Arnhemse club  Vitesse. De eerste jaren als keeper in de Vitesse Voetbal Academie, om sinds 2014 aan te sluiten bij de A-selectie. Houwen debuteerde eind 2017 in het betaald voetbal. De voormalig jeugdinternational veroverde in de loop van seizoen 2017|2018 een basisplaats. Met een ijzersterke Houwen onder de lat, won het team van destijds interim-hoofdtrainer Edward Sturing de play-offs om Europees voetbal. Tot dusver kwam Houwen in de A-selectie in twaalf officiële duels in actie.

Houwen is blij met de contractverlenging: “Bij Vitesse kan ik mijzelf goed verder ontwikkelen. Natuurlijk is mijn doel om in de toekomst eerste doelman van Vitesse te worden. Op dit moment doet Remko Pasveer het fantastisch. Ik zorg ervoor dat ik elke dag alles geef op de trainingen en er klaar voor ben als ik mijn kans krijg.”

Technisch directeur Johannes Spors legt uit: “Jeroen heeft bewezen een hele betrouwbare en stabiele doelman te zijn. Hij werkt hard, haalt een hoog niveau op de trainingen en zorgt er daarmee voor dat hijzelf en de andere doelmannen beter worden. We zijn er blij mee dat we ook op hem kunnen rekenen in de volgende seizoenen.”

Bron
Vitesse
Foto
Vitesse