Delen op social media kanalen

Fenne Smits heeft zijn aflopende contract bij SV United met één jaar verlengd. De trainer uit Venray staat ook volgend seizoen voor de groep bij United en gaat daarmee zijn vijfde seizoen in op sportpark De Meulebèèk.

Met de nieuwe verbintenis houdt United de 29-jarige succestrainer in ieder geval tot medio 2022 binnenboord. Smits begon in 2017 bij United aan zijn eerste klus als hoofdtrainer van een seniorenelftal en boekte direct grote successen.


In zijn eerste seizoen pakte hij met zijn elftal een periodetitel en een jaar later wist United onder leiding van Smits kampioen te worden in de vijfde klasse. Het daaropvolgende seizoen verbaasde United als promovendus vriend en vijand in de vierde klasse, met promotie naar de derde klasse als gevolg. Door het stilleggen van de competitie kwam United dit seizoen echter pas twee keer in actie in de derde klasse en dus voelt het voor Smits niet als het moment om de club uit Meerlo en Wanssum te verlaten, meldt de club uit Meerlo-Wanssum op haar website.

 

Foto
SV United