De GK4 Kart Series heeft de tweede GK4 seizoenswedstrijd van 6/7 juni op Raceway Venray moeten annuleren. Ondanks alle inspanningen van de organisatie kunnen er nog steeds geen wedstrijden worden gehouden vanwege de maatregelen rond het coronavirus. Hier het statement van de GK4.

"Als sportomgeving in het algemeen en zeker de kartsport in het bijzonder worden we zwaar getroffen. Geen contactsport, maar nog steeds niet aan bod gekomen in de verruiming van hetgeen toegestaan is. Persconferenties die aan sport voorbijgaan, we maken het mee op dit moment. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om voor ons allen iets moois neer te zetten dat volgens ons binnen de mogelijkheden en regels zou vallen. Het mocht helaas niet zo zijn, we kunnen het niet uitvoeren. We zijn hierdoor genoodzaakt om de tweede GK4 seizoenswedstrijd van 6/7 juni op Raceway Venray te annuleren."

"In goed overleg wordt met Raceway Venray naar een vervangende datum gekeken. De al gedane reserveringen en betalingen worden doorgeschoven naar deze vervangende wedstrijd."

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Organisatie GK4.

Bron
Racexpress.nl
Foto
Pixabay