Op 18 en 19 juli staat Raceway Venray volledig in het teken van de motorcross. Speciaal voor het MON ( Motorsport Organisatie Nederland) Internationaal Jeugdweekend Motorcross wordt op Raceway Venray een uniek en uitdagend motorcrosscircuit aangelegd.

Jongeren vanaf 5 jaar zullen over de crossbaan razen met onder andere 50 cc automaten, 65 cc grote wielen en quads.

Voor de tweede keer slaan MON en Raceway Venray de handen ineen om het MON Internationaal Jeugdweekend te organiseren in Ysselsteyn. Jeugd tussen de 5 en 16 jaar afkomstig uit onder andere Nederland, Spanje, Letland, Denemarken en zelfs uit Zuid-Afrika, verschijnen aankomend weekend in diverse klassen aan de start.

Niet alleen zal er ruimte zijn voor de jeugd om deel te nemen, ook staat er een open klasse op het programma waaraan deelnemers tussen de 15 en 70 jaar deel kunnen nemen.

De voorinschrijving is nog geopend tot en met woensdag 15 juli, inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk, meer informatie hierover is te vinden op www.mon.nl.