Dansvereniging Peel•Dancers uit Ysselsteyn organiseert op zondag 1 maart 2015 het Periode Kampioenschap garde- en showdans. Dit wordt gehouden in de Schouwburg in Venray.

Het toernooi begint om 9.45 uur met de opening die uitgevoerd zal worden door dansgroep Joy en Jazz. De dag zal eindigen rond 20.00 uur met de prijsuitreiking.

Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met het NDO en wordt conform de richtlijnen van EFDO gehouden. Dit is de Europese Bond die op 1,2 en 3 mei het Europees Kampioenschap organiseert in Hanau (Frankfurt) in Duitsland.

Op het Peel•Dancers toernooi komen ruim 350 deelnemers en er worden ongeveer 100 dansen uitgevoerd. Er zal door de top gestreden worden om het Periode Kampioenschap. Het belooft een gezellige dag te worden met vele mooie en schitterende dansuitvoeringen.

DV Peel•Dancers bestaat niet alleen uit prestatieve groepen maar ook uit recreatieve groepen. Zo worden er ook lessen gegeven in Zumba, Jazz en Bootcamp. De vereniging heeft haar vleugels gespreid de laatste jaren en is daarom toegankelijk voor een breed publiek.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website: www.peeldancers.nl.