Jeffrey Herlings is op zondag 20 juli aanwezig op Raceway Venray tijdens het MON Internationale motorcrossweekend. Vanaf 15:00 uur zal Herlings zich mengen tussen de coureurs en publiek. Voor zijn fans is dit de kans om met hem op de foto te gaan of een gesigneerde poster te bemachtigen.

Tevens zal de topcoureur tijdens de prijsuitreiking de jonge talentjes de felicitaties overbrengen en de bekers uitreiken. Het is voor de topcrossers in wording dan ook een eer om uit handen van hun grote voorbeeld de prijs in ontvangst te mogen nemen.

De uit Elsendorp afkomstige Herlings is met zijn 19 jaar een van de jongste wereldkampioenen uit de motorcrosswereld. Zijn Internationale carrière begon jaren geleden op een 50 cc motor tijdens het MON Internationale Jeugdweekend in Venray.

Het zal voor hem dan ook vertrouwd zijn om weer terug te zijn op een wedstrijd waar zijn internationale carrière de eerste boost heeft gekregen.

Ook dit jaar rijdt Jeffrey weer een fantastisch seizoen en is de kans op een derde wereldkampioenschap groot!

De jonge MX 2 wereldkampioen heeft zijn kundigheid en passie voor de motorsport niet van een vreemde; zijn vader Peter Herlings was zelf ook een topcoureur; de appel valt dus niet ver van de boom.