De mannen van MHCV zijn zondag gepromoveerd naar de derde klasse. De ploeg won alle drie de promotieduels in Rotterdam.

12:30uur De mannen van MHCV winnen hun eerste wedstrijd. Tegen DDHC uit Raamsdonksveer wordt met 4-2 gewonnen. Concurrenten Overbetuwe en Rapide spelen met 1-1 tegen elkaar gelijk. Venray speelt om 13:30 tegen Overbetuwe de volgende wedstrijd.

12:30uur De Venrayse vrouwen hebben de openingswedstrijd in Rotterdam nipt verloren van Westerpark: 0-1. Het andere duel in de poule, tussen Coevorden en Zevenaar eindigde in 0-4. Om 14:30 neemt Venray het op tegen Zevenaar.

14:30uur MHCV Heren 1 is nog maar één punt verwijderd van promotie. De hockeyers wonnen met 6-1 van Overbetuwe en komen daardoor op zes punten. Rapide tegen DDHC eindigde in 2-1. De laatste wedstrijd speelt Venray om 15:30 tegen Rapide (vier punten).

15:30uur De hockeysters van Venray zijn uitgeschakeld in de strijd om promotie. Ook het tweede duel ging verloren. Zevenaar was met 6-0 te sterk. MHCV speelt de laatste wedstrijd nog om de eer tegen het eveneens puntloze Coevorden.

16:30uur De mannen van MHCV zijn gepromoveerd naar de derde klasse. In de laatste promotiewedstrijd in Rotterdam werd Rapide met 2-0 verslagen. Al na negen minuten kwam Venray op een 1-0 voorsprong tegen Rapide. De ploeg was dominant en de promotie kwam amper in gevaar. Tien minuten voor tijd werd uit een strafcorner zelfs nog de 2-0 gemaakt.

18:30uur MHCV Dames 1 verloor ook de laatste wedstrijd. Coevorden won met 3-1. Westerpark promoveerde uiteindelijk.

Bron
Foto direct na de promotie: Robert Hüsken