Voor de laatste keer staken de Majorettes van Concordia uit Wanssum zich zondag in het danspakje voor hun dans op de Limburgse medley.

Door het goede resultaat op het Nederlands Kampioenschap mochten de vier Majorettes uit Wanssum hun kunnen laten zien op de Champions Trophy, ook bekend als het kampioenschap der lage landen.

Twee jaar hebben ze gestreden om de prijzen met de dans op Limburgse muziek, gekleed in een danspak in de kleuren van de Limburgse vlag.

In de sporthal in Waalwijk werd dit kampioenschap, een landenwedstrijd tussen Nederland en België georganiseerd. Na een lange dag bleek dat Cynthia Janssen, Melloney Janssen, Danique Janssen en Fabiënne Kremers goed waren voor een mooie derde plaats.

Buiten de bronzen plak ontvingen de majorettes uit handen van moeder José Janssen een miniatuur van hun danspakje. Een erg leuk aandenken aan de afgelopen twee jaar.

Aan stoppen wordt nog niet gedacht, de majorettes zijn onder leiding van hun trainster Astrid Volleberg weer druk aan het werken aan een nieuwe dans.