Dansvereniging Peel•Dancers uit Ysselsteyn organiseert op zondag 19 januari voor de 18de keer een garde- en showdanstoernooi. Dit danstoernooi vindt plaats in de Schouwburg in Venray.

Het toernooi begint om 09.15 uur met de opening die uitgevoerd zal worden door de dansgroep Jazz en Joy. De dag zal eindigen rond 20.00 uur met de prijsuitreiking.

Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met het NDO en wordt conform de richtlijnen van EFDO gehouden. Dit is de Europese Bond die op 2, 3 en 4 mei 2014 het Europees Kampioenschap organiseert in Dornbirn in Oostenrijk.

Op het Peel•Dancers toernooi komen ruim 400 deelnemers en er worden 106 dansen uitgevoerd. Het belooft een gezellige dag te worden met vele mooie en schitterende dansuitvoeringen. Dansen is niet alleen leuk om te doen, maar óók leuk om naar te kijken!