Zondag 12 augustus 2012 word er in Heide-Venray een Reünie van de MCV Janslust georganiseerd. Vanaf 12.00 uur is er een fotopresentatie en filmpresentatie van de geschiedenis van de motorcross in Heide. Deze vindt plaats in de kerk.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is er een officieel momentje om handen te schudden met oud bestuursleden en oud crossers. Bij deze nodigen wij dan ook alle “oude” en “oud” crossers van harte uit.

Vanaf 12.00 uur zal het Cross programma aanvangen. Er zal geen klassement zijn, er word gezamenlijk gestart door een vlagsignaal.
De classics bestaan uit: De pre “65 (Jos Verweij), de pre ’70, de DTS met de twinshocks en de classic zijspannen.

Voor regionale deelnemers is er gelegenheid om 2 x 15 minuten gas te geven op hun Quads in de kinder quad klasse en volwassen quad klasse. Verder zal er nog een open/fun klasse zijn waar alles wat kan rijden of berijdbaar is aan kan deelnemen.

Op het terrein is de hele middag een classic crossmotor show. Mogelijk gemaakt door Sigmans Bakel, Laurensse Boekel Maessen Quads Ysselsteyn en Peter Willems.De allerkleinsten kunnen kennis maken met de motorsport door beschikbaar gestelde motortjes en quads. Hiervoor zal een speciaal ovaaltje zijn waarop zij kunnen rijden.
   
Het evenemententerrein en crossbaan is gelegen aan de Heidseweg, op en achter het "trapveldje" midden in Heide (bij Venray).

Inschrijvingen op de dag zelf vanaf 10.00 uur.Vanaf zaterdagmiddag zal er een rennerskwartier worden opengesteld waar men kan overnachten.

Voor inlichtingen en voorinschrijvingen kunt u mailen met Ton Jakobs.
tjakobs@planet.nl of tjakobs@viecuri.nl