Met Tekst TV meer mogelijkheden voor adverteerder

Tekst TV is een aangename variatie tussen radio en televisie met geschreven nieuws over, sport, informatie van en over verenigingen en uitgaanstips. Doordat teksten steeds snel aangepast kunnen worden, is Tekst TV het medium om uw doelgroep op de hoogte te brengen van actuele zaken. Adverteren op Tekst TV behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Tekst TV verschijnt in carrouselvorm, zodat uw advertentie ten minste 70 keer per dag te zien is. U ontwerpt, eventueel samen met onze medewerker, een advertentie die past bij de sfeer en uitstraling die u in uw gedachte heeft. De afmetingen voor een pagina Tekst-TV zijn b 1280 x h 720 waarbij de “veilige zone” 1210 x 650 is. De lengte van een reclamepagina ±13 seconden. Aanleveren bij voorkeur in een .png bestand.

Sinds medio 2018 is het zenderaanbod van Omroep Venray toegenomen. We waren natuurlijk al altijd te vinden op Ziggo maar het aanbod is aanzienlijk uitgebreid met KPN, Telfort, Edutel, Fiber, Stipte, Trined, Glasweb Venray en www.omroepvenray.nl/livetv

Door dit grote bereik is het adverteren bij Omroep Venray wel heel erg interessant! Om deze ontwikkelingen samen met u te vieren kunnen wij u onderstaande speciale tarieven voor 2020 aanbieden.

Speciale reclame actie Tekst TV

1 week 1 reclamepagina € 85 excl. BTW
4 weken 1 reclamepagina € 300 excl. BTW
26 weken 1 reclamepagina € 1.590 excl. BTW

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden en voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op met onze reclameadviseur Ad van Zwol (0478-585011 en 06-20486985) of stuur een e-mail naar reclame@omroepvenray.nl.