Delen op social media kanalen

Op het politiebureau van Venray zijn er de afgelopen week achttien wapens ingeleverd. De inzamelactie was vooral gericht op jongeren. Tijdens deze week kon men anoniem en straffeloos steekwapens inleveren bij de politie.

Onder de ingeleverde wapens zaten onder andere twee sabels en twee lange messen die ook wel in videoclips van zogenoemde drillrap worden gezien. Verder werden er drie oude zwaarden, een zakmes, een stiletto, een inklapbaar mes, drie middelgrote steekwapens en drie kleine steekwapens ingeleverd. Omdat er ook mogelijkheid was om straffeloos je vuurwapen in te leveren zijn er deze week ook een oud geweer en een klein pistool ingeleverd. Er zaten geen aardappelschilmesjes bij.

Lees ook: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2021/10/04/gemeente-venray-doet-mee-met-de-wapeninleveractie

Foto
Politie Venray
Bron
Politie Venray