Delen op social media kanalen

Bisschop Harrie Smeets viert vrijdag zijn 61ste verjaardag. In het bisschopshuis in Roermond was een kleine ontvangst met koffie en vlaai voor het personeel van het bisdom.

Het was voor het eerst sinds het begin van zijn ziekte dat de bisschop weer alle medewerkers kon ontvangen, meldt het bisdom. In een kort toespraakje heeft hij uiteengezet hoe het op dit moment met hem gaat. Sinds afgelopen zomer bekend werd dat hij aan een hersentumor leidt, wordt hij behandeld met chemokuren. Deze zorgen ervoor dat zijn situatie op dit moment stabiel is. De bisschop dankte alle medewerkers voor hun inzet voor het bisdom en voor hun gebed.

Buiten het moment met de medewerkers van het bisdom viert de bisschop zijn verjaardag alleen in bescheiden kring met zijn familie.

Foto
Archief Omroep Venray