Delen op social media kanalen

Gemeenschapshuis De Linde kan met de toezegging en steun van de gemeente nu opgelucht verder en is de gemeente zeer erkentelijk voor het vertrouwen dat ze heeft uitgesproken naar de Oirlose gemeenschap. Het projectteam gaat binnenkort de vergunningaanvraag indienen en is op alle fronten druk bezig met de voorbereidingen om zo spoedig mogelijk te kunnen starten met de (ver)bouw van De Linde.

De inwoners zullen zelf ook de handen uit de mouwen gaan steken tijdens de renovatie door veel werk zelf ter hand te nemen. We zullen samen als gemeenschap nog veel geld bij elkaar moeten brengen door middel van acties, obligatie verkoop, sponsoring en fondsenwerving aldus het projectteam.

Eén van die acties is op 6 november een feestavond in De Linde, een After Corona Party met Feest en Coverband Sch!k uit Leunen (zie foto). Met dit positieve besluit van de gemeente reden voor een extra feestelijk gevoel! De opbrengsten van deze avond zullen volledig ten goede komen aan het renovatie project van De Linde. Iedereen is welkom om dit feest met mee te vieren. Iedereen is inmiddels wel toe aan een verzetje.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur en om 00.00 uur is de avond ten einde. Voor actuele informatie omtrent de After Corona Party zie de Facebook pagina van De Linde.