Delen op social media kanalen

Op zondag 19 september 2021 om 16.00 uur kunt u genieten van een concert in de Sint Petrus’ Bandenkerk in Venray. U kunt dan luisteren naar minder bekende, maar zeker niet minder mooie composities; liederen en aria's van Vivaldi, Händel en Purcell, aangevuld met orgelsolo's van Buxtehude, Böhm en Bach.

De musici zijn de sopraan Danny Van Hoof en de organist Erwin Van Bogaert uit België. Zij hebben beiden al een indrukwekkende muziekcarrière. Het Orgelcomité Venray is blij dat Danny en Erwin in Venray, na ruim een jaar uitstel vanwege corona, dit concert komen verzorgen.

De coronarichtlijnen zijn: 1,5 meter tussen bezoekers die niet uit een huishouden zijn, dat wil zeggen maximaal 75 bezoekers; ontsmetting van de handen bij binnenkomst; bij corona-gerelateerde klachten thuisblijven.

Het Orgelcomité Venray stelt een vrijwillige bijdrage op prijs, zodat zij deze mooie concerten kan blijven organiseren.

Foto
Archief Omroep Venray