Delen op social media kanalen

Het Waterschap Limburg waarschuwt: u mag niet op een onverharde dijk lopen! De dijken zijn mogelijk verzadigd, instabiel en dus gevaarlijk! Blijf weg van het water!

Het is ontzettend druk met kijkers bij de Maas. Mensen worden weggestuurd. Bent u nieuwsgiering naar het hoogwater? Ga niet naar de Maas, maar bekijk de beelden, gemaakt door Wim Wijnhoven hier.

 

De huisartsenpost en de Dienst Apotheek in Venlo aan de Professor Gelissensingel 20 zijn tijdelijk verplaatst naar de Praktijk Van Noord, Veestraat 5c, 5914 RJ Venlo. De huisartsenpost blijft voor spoedvragen telefonisch bereikbaar via nummer 0900 8818. Kom niet op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost, maar neem altijd eerst telefonisch contact op. Neem alleen contact op als uw klachten niet kunnen wachten tot na het weekend.

De Maas is op dit moment geen goede plek voor recreatie. Op het water is het gevaarlijk door de stroming en objecten onder het water. Op de dijk zorgt recreatie mogelijk voor extra schade, bijvoorbeeld door verzakking. Geniet van deze mooie dag, maar kies een andere plek dan op of rond de Maas.

Foto
Omroep Venray