Delen op social media kanalen

De vandalen die donderdag enkele plantenbakken van Venray Bloeit! omver hebben geduwd in het centrum van Venray, hebben zich afgelopen weekend via Instagram bij de wijkagent gemeld. Deze zou maandag de beelden nader gaan bekijken. 

Ze hebben hun excuses aangeboden voor hun gedrag. Hun gedrag is niet goed te praten, weten ze zelf ook, laat de politie weten. Er is overleg geweest met Venray Bloeit. Er is/was verder geen schade aan de plantenbakken.

Maandag heeft de wijkagent van Venray Centrum dan ook op het politiebureau in Venray een "goed gesprek" gehouden met de drie betrokken personen. Om toch te laten zien/merken hoe mooi de natuur en planten zijn, gaan ze voor een aantal uurtjes "aan het werk" bij een tuinder. 

De plantenbakken staan er weer mooi bij in het centrum van Venray.

Zie ook: Plantenbakken in centrum Venray doelwit vandalen | Omroep Venray

 

Foto
Archief Omroep Venray