Delen op social media kanalen

Het Rockkoor splitst zich af van het Venrays Mannenkoor en gaat als zelfstandige vereniging verder.

Dat heeft het Venrays Mannenkoor aan haar leden laten weten.

De leden van het Rockkoor gaan zonder het Venrays Mannenkoor verder omdat ze zich verder willen blijven ontwikkelen in het rockgerne. Omdat daarbij ook de wens is ontstaan om uit te breiden met zangeressen, is een langere verbondenheid met het Venrays Mannenkoor niet langer een optie. De koren hebben gezamenlijk besloten ieder hun eigen weg te gaan.

Onder de muzikale leiding van Ad Welten is het Rockkoor in 2019 opgericht om via het rockrepertoire zangers enthousiast te krijgen voor het volledige repertoire van het Venrays Mannenkoor. Beide koren geven aan dat in de toekomst gekeken zal worden naar mogelijkheden voor samenwerking. Gezamenlijke optredens zijn daarbij een reële optie.

Foto
Venrays Mannenkoor