Delen op social media kanalen

De wensbus van Merselo en Vredepeel rijdt binnenkort mogelijk ook voor Oostrum.

Dorpsraad Oostrum en de wensbus onderzoeken of er voldoende animo is om de wensbus van Merselo en Vredepeel ook in Oostrum te laten rijden. Wensbussen krijgen subsidie van de provincie, maar daar zijn voorwaarden aan verbonden, zoals een bepaald aantal gebruikers. Daarom is noodzakelijk om wensbussen van meerdere dorpen te combineren.

De wensbus is voor iedereen die niet makkelijk gebruik kan maken van het openbaar vervoer. Voor korte ritten, zoals een bezoek aan het centrum van Venray, het ziekenhuis of een bezoekje aan een vriend in een ander dorp, kan de wensbus minimaal één dag van tevoren besproken worden. 

Venray telt drie wensbussen: Merselo/Vredepeel, Ysselsteyn en Wanssum.

Foto
Wensbus