Delen op social media kanalen

Twee Venrayse tafeltennissers zijn geselecteerd voor het Europese Jeugdkampioenschap in de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Kas van Oost en Barry Berben van tafeltennisvereniging Red Stars vertegenwoordigen Nederland van 18 juli tot en met 1 augustus op het Europees kampioenschap. Kas van Oost wist zich direct te plaatsen door als tweede te eindigen tijdens het kwalificatietoernooi afgelopen weekend. Barry Berben werd door de tafeltennisbond aangewezen om deel te nemen aan het Europees kampioenschap. Hij eindigde vijfde in het kwalificatietoernooi.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is het Europees Jeugdkampioenschap opgesplitst in twee delen: jonge tafeltennissers tot 19 jaar komen de eerste week aan bod, in de tweede week speelt de jeugd vanaf tot 15 jaar.

Foto
NTTB