Delen op social media kanalen

Zondagavond heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de A73 in noordelijke richting ter hoogte van afslag Venray noord.

De auto met Duits kenteken kreeg een klapband en is daarmee iets verderop tegen de vangrail tot stilstand gekomen. In de auto zaten naast de bestuurder drie kinderen. Alle vier de inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens meegenomen door de ambulance. Hun verwondingen zijn onderzocht in het ziekenhuis en bleken mee te vallen, aldus de politie.

De bestuurder van de auto is later aangehouden omdat bij de gebruikelijke blaastest na het ongeval alcohol in zijn adem werd geconstateerd. Om de precieze hoeveelheid vast te stellen is een bloedtest uitgevoerd. De resultaten daarvan moeten uitwijzen of de man wordt vervolgd voor het rijden onder invloed.

Een berger heeft de auto afgesleept. Het verkeer ondervond verder weinig hinder van het ongeval.

Foto
Edward Media